berehat seketika

Posted: May 31, 2010 in seMuA SaMa SaJe

HeLLo…
berehat seketika seteLah terbang tinggi…
jauh dari kebisingan kota…
pancaroba..
macam-macam…
kes bunuh sana sini…
perang sana sini…
buang bayi sana sini…
parti sana sini..
konsert sana sini…
ragut sana sini..
bising sana sini…
bebeL sana sini..
memang La jodoh pertemuan ajaL maut di tangan yg ESA…
hidup bermasyarakat…

maka, tutup mata lelap seketika…
lupakan kebingitan segaLa…
cuma, biLa ceLik semuLa…
semua timbuL kembaLi..
rasa nak cekik
semua pembuat angkara…
hang ingat hang B**i ka ceq takLeh sentuh hang?

DSC_0754
DSC_0666
DSC_0667
DSC_0672
DSC_0680
DSC_0686
DSC_0694
DSC_0702
DSC_0692
DSC_0705

eND

‘sani’
~ouT-

Foto candid kat Taman KLCC

:kemungkinan burung ni adaLah Burung Tiong Gembala Kerbau atau juga dikenali sebagai Gembala Kerbau, nama saintifiknya Acridotheses tristis..

..jika siLap betuLkan ya…

Advertisements
Comments
  1. rose says:

    gila kacak burung tu lpas jatuh dlm air.. bluup..blupp..blupp

  2. ::: amvoii bro, walau di mana2 tempat ada ajer ilham kreatif bro..
    ::: aku sukeee cara bro amik gambar, ada storyline; ada kronologi.
    ::: akupon acap kali nampak burung2 di rumah aku mandi di lopak
    ::: selepas aku basuh kereta di halaman [hehe] tapi tak berkesempatan
    ::: nak amik gambar, idea tuh ada tapi malas plak [huhu] paling aku
    ::: sukeee gambar burung tiong tgh basah kemuncup tuh [huhu] very
    ::: nice picture! syabas jugak kpd bro kerana makin hari makin
    ::: hebat bergurindam jiwa.. brilliant!

    ::: [re]: kat tanjung piai byk angin, pemandangan pon cantik sbb
    ::: boleh nampak kapal2 dagang lalu di selat melaka. kalo perhati
    ::: betul2, boleh nampak jugak jambatan second link ke singapura..
    ::: aku tak berapa ingat kudat, walapon aku penah dok sabah masa
    ::: kecik dulu.. mmg sabah best, tenang, landskap sekitar bandar2
    ::: nya yg terletak di sepanjang pesisir laut, amazing! aku masih
    ::: ingat lagi tiap2 petang aku ikut ayah pi pancing di tg. aru,
    ::: lepak tepi pagar turf club [horse race], tg. aru.. best!!!

    ~ ReActivate 🙂

  3. azurachan says:

    Wow!!!!
    Satu tangkapan gambar yang hebat!
    Syabbas bette. hehehe.

  4. FarEast says:

    sgt kagum aku tgk entry ni sani! 😉

  5. cak says:

    hebat la abg..

  6. syuk says:

    sgt telus penyampaian

  7. ini antara gambar turutan yg best saya tgk

  8. FarEast says:

    jgn rehat lama sgt bro

  9. cik bedah says:

    ooooo skodeng awek mandiiii yeee…

    niceeeeee….

  10. rahami says:

    rajin hang menunggu ek.
    dpt tele nie sodap..

  11. Lia3003 says:

    hai, u suka photography ye, saya suka, but takde bakat langsung..hehe

  12. jeff says:

    >> sesekali mmg perlu bercuti menenangkan jiwa…

  13. cikpingu says:

    menarik… SAYA SUKA BERGANDA2

  14. cak says:

    updated..silalah menengok.

  15. FarEast says:

    bro … ni bukan seketika lagi dha berehat … lama sgt dah ni 🙂

  16. baning says:

    Nice action bro! Aku suka!
    ps: i am back

  17. Wah! Cantik dan mengingatkan Pak Cik kepada zaman kanak-kanak di kampung; membela burung tiong.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s