urbanscape 09

Posted: June 30, 2009 in seMuA SaMa SaJe

jaLaN-JaLaN gi urbanscape 09 bersama cak..kendian ketemu puLa ngan dina n rakan2nya..then BeRLepak ngan Fareast n syuk..dan terserempak juga dgn rakan2 Lama yg Lain…

imej dibawah ini adaLah syot seNTuL paRk
DSC_0264

Terdapat peLbagai juaLan @ market pLace:

01

Dan kitorang yg suka BeRaksi:

03

paparan berikutnya puLa adaLah wajah fareast, sani, cak n punk5, n syuk sharkawi…
02

Berikut adaLah aksi persembahan seniman jaLanan n kumpuLaN pesawat..
05

aksi gitaris pesawat

DSC_0246

daN fiNaLLy..yuna..kendian akan LEtak byk Lagi picha yuna
DSC_0074a

DSC_0095a


sani’
ouT~


Sonny Ikmal's Facebook profile

http://www.flickr.com/photos/fotofighter

Advertisements
Comments
  1. rahami says:

    best tak p urbanscape..
    aku x p coz kerja plak..

  2. FarEast says:

    aku tgk facebook ko, byk btol pic yuna … hehe … secret admire ni :p live band byk aku suka tgk pics nya šŸ˜‰

  3. FarEast says:

    owh … senang je tips … kalau ko nak shoot liveband, ko buka iso tinggi sket … aperture tu ikut sedap rasa … kt aperture tu kena byk experiment … pastu buka flash … xkisah la, siang ke malam, pakai flash … nanti dia capture static … try la šŸ˜‰

  4. syuk says:

    terima kasih abam faiz maximus prime memberi tips dan tunjuk ajar

  5. ko buat lompat apa tu sani?hehe…

    re: masih seperti dulu..hehe

  6. cak says:

    uhuuu..terima kasih jugak kat abam paiz. aku pya..tunggu la. serius..aku dlm mood malas skrg. aku suka kolesi pesawat itu. yuna pun..otai kan.

  7. suke yuna ekkk….
    suke gmbr sentul park…
    cam best je…melepak2 tu…

    re: wat2 bz je ye…ne de bz pon….

  8. ecah says:

    semua pic adalah santek

  9. Mira says:

    santek nyer gambo ko kat ateh tu..teruja kejap akak tengok sani oii..

    sani…ko suka yuna yek..akak pun suka..hehehehehe..tapi tak beli pun cd dia..minat gitew2 jek..sani ko ada facebook yek…akak add ko yek..leh akak terjah fb ko plak.

  10. cak says:

    urbanskep updated..mari2!!

  11. RnZ Foto JB says:

    Menarik, akak suka sume2 nya

  12. fareezkario says:

    alahai yuna..
    nape ko mintak clash ngan aku dulu..huhu

    nyesal aku x g..huhu

  13. takut betul nengok kamera engkorang

  14. haniframli says:

    btol2 thnx abg faiz gebu
    spedlite mmg kne..bru la sharp n jitu cewahhh..aku pn besepah lg haha
    btw..jeles korang nk ke tioman

  15. tutcute says:

    mcm syiok saja…
    lenkali ajak gua beb. ahakS

  16. jengae says:

    cantiknyer Yunaaaa she’s so awesome!! jelesnyeh sbb aku takpat g urbanscape harituuu sobsob…

  17. punk5hitam says:

    thanks bro sudi shoot pix aku dgn cak ari tu…sori la beb,x leh nak bersembang lak dgn hangpa hari tu…time hangpa mai tu booth bnyk org la plak…nak kena mengedit la pulak…lain kali kita jumpa lagi…aku trn KL nanti aku roger lain…ok…anyway…cool pix2 kat sini…

  18. ::: ReActivate ::: says:

    ::: aku sukeee editing bro nih.. kotak2 semua ada kat dlm..
    ::: gambar berwarna-warni.. aku ada gak tengok entry sama
    ::: drpd kawan2 bro, bro punyer lagi smart!!! beautiful.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s