Zoo

Posted: May 24, 2009 in seMuA SaMa SaJe

DSC_0011

jadi jgk men-joinkan diri melawat2 makhluk di dalam zoo. bersama abg meor, cak, jeme, geng2 bangi..agak ramai jgk la. tp sekejap saja, tak lepak ngan mereka sampai abis. penghuni zoo ari tu mcm tak mesra pengunjung je. byk yg tido, baring, layan kepala sendiri..hehe.
(curik ayat cak..xde masa ar..)

New Folder6

New Folder9

New Folder8

New Folder7

DSC_0249

DSC_0240

DSC_0223

DSC_0203

DSC_0109

DSC_0100

DSC_0050 copy

nak upLoad Lagi nie..tp akaun FLicKR daH LiMiT ar..nanti2 ek..

sani’
~ouT-


Sonny Ikmal's Facebook profile

http://www.flickr.com/photos/fotofighter

Advertisements
Comments
  1. cak says:

    blh plk kopi ayat aku…hehe.

    cantik kaler. clean and clear. byk gak ko shoot ekk.

  2. jeme says:

    cukup lengkap, flora, fauna & fiona..sume ader

  3. meorjay says:

    Wah! Seorang lagi sahabat abg meor yg menunjukkan skill menembak.
    Mantap serta kreatif ni. Bravo! Bravo!

  4. Zati says:

    sungguh warna warni.meriah sangat!!

    comel ler aksi lion tu…!!

    lama x jejak sini..

  5. Mira says:

    amboi cantiknyer korang ni..terpegun haku melihatnye…apa2 pun salam perkenalan dari haku ye…korang mmg best arrr….sporting habis..hehehehe

    singa tuh…baik punye poselah

  6. kak Dod says:

    salam
    Pergh!!! Warna yang menarek
    Bersih amanah mata jadi sharp bila tengok photog dari en sani nih
    bunga merah tu aduhai…..angle nya cukup memikat
    tq kerana join xtvt ni. insyallah ntime minta abang meor buat lagi:-)

  7. cik ecah says:

    cik adek memerang tu comel nak mati..huhu..saye tak ke zoo tapi cam ne tangan leh kena tagged plak dlm muka buku?haha

  8. jaja says:

    nice pic….santek lah..terkesima sekejap…

  9. LITTLESTARS says:

    caiyok….caiyok….
    hasil yang cun wooooooo……
    menarik tertarik…
    lepas ni aku letak jawatan… kau ganti tempat aku k…
    hehehehe

  10. nur says:

    ape nk ckp sume org dh ckp…cantek sume2..:) pandai diorg sume posing dpn cam especially memerang tu..hehe

  11. sis says:

    paling suka photos singa tu *wakakaka*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s