happy+unhappy

Posted: May 11, 2009 in seMuA SaMa SaJe

hmm Let’s the picha TeLL the sToRy…

MiLaDiNi

kiri tu namanye Mi La,anak neigbour depan umah..kanan tu my niece:DiNi..
isu nya adaLah apabiLa Mi La kat umah ni,dia je conquer conTRoL semua..bengang je DiNi..Tv dia nak tgk cite dia je..game pc dia je maen.. sian dini..nak communicate tak pandai sgt..Mi La tak reTi Lgsung ckp BaHasa..
Leceh ar..ape2 pon diorang berkawan je..takde ar gaduh pon..

hmm

dini,
BiLa Besar NaNTi BiaR TeRSeNDiRi BeNaR PaDa JaNJI jangan LuPakaN ILLaHi,..

‘saNi’
~ouT`

Advertisements
Comments
  1. cak says:

    nice bro. pandai ko direct diorang tunjukkan emosi…hehe. apa2pun..mereka sangat chomel.

  2. FarEast says:

    hmm, budak2 … biasa la … jgn sampai gado dh la 😉

    selamat hari ibu aku ucapkan pada semua ibu-ibu dkt luar sana … yang dah lama pergi, aku sedekahkan al-fatihah … semoga mereka dilindungi oleh Nya

  3. mEIz NiNIe says:

    CuTe DiNi N mI la..:)
    SElaMAt hARi IbU tO uR mOMMy YA…;P

  4. nur says:

    cian itu DINI…kecik2 dah ada konflik..mgkin itu MI LA masih tak jelas ape itu sharing, memahami, mengerti..:) nice bro…

  5. fndrocka says:

    sangat comel.kacukan kah.?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s