PasaNGaN BeRCiNTa

PasaNGaN BeRCiNTa… YaNi & AwaL ..

DSC_0542

DSC_0539

DSC_0534

DSC_0515

DSC_0519

DSC_0494

DSC_0464

DSC_0458

DSC_0449

DSC_0432

DSC_0426

_saNi’
~OuT_


Sonny Ikmal's Facebook profile

http://www.flickr.com/photos/fotofighter

Advertisements

Zoo

DSC_0011

jadi jgk men-joinkan diri melawat2 makhluk di dalam zoo. bersama abg meor, cak, jeme, geng2 bangi..agak ramai jgk la. tp sekejap saja, tak lepak ngan mereka sampai abis. penghuni zoo ari tu mcm tak mesra pengunjung je. byk yg tido, baring, layan kepala sendiri..hehe.
(curik ayat cak..xde masa ar..)

New Folder6

New Folder9

New Folder8

New Folder7

DSC_0249

DSC_0240

DSC_0223

DSC_0203

DSC_0109

DSC_0100

DSC_0050 copy

nak upLoad Lagi nie..tp akaun FLicKR daH LiMiT ar..nanti2 ek..

sani’
~ouT-


Sonny Ikmal's Facebook profile

http://www.flickr.com/photos/fotofighter

BuRaGaS

BuRaGaS..kini dikenaLi dengan NaMa BROGa..
makLumat LanJuT :
http://en.wikipedia.org/wiki/Broga

New Folder5

DSC_0340

DSC_0241

DSC_0236

DSC_0252

DSC_0293

DSC_0310

DSC_0257 copy

DSC_0306

DSC_0365

DSC_0396

DSC_0375

DSC_0371

cak, yem, hafizally , iz,aneP,sani,aidid n ida ke BuKit BRoGa 16Mei aRiTu..
exhausted ya amat..serius..ngan ber jeans n seLiPeR sahaja tiba juga kami ke puncak.. then kami ke sg TekaLa mandi manda seteLah diri dihujani peLuH dan diLimpahi bau bau an yg harum..

episod dua pengembaraan ke Bukit BRoga maybe akan disusuLi
Lagi apa macam? tapi dengan persediaan n persiapan rapi Lah ye geng..
JoM..

saNi’
`ouT~
sani


Sonny Ikmal's Facebook profile

http://www.flickr.com/photos/fotofighter