Archive for May, 2009

PasaNGaN BeRCiNTa

Posted: May 27, 2009 in seMuA SaMa SaJe

PasaNGaN BeRCiNTa… YaNi & AwaL ..

DSC_0542

DSC_0539

DSC_0534

DSC_0515

DSC_0519

DSC_0494

DSC_0464

DSC_0458

DSC_0449

DSC_0432

DSC_0426

_saNi’
~OuT_


Sonny Ikmal's Facebook profile

http://www.flickr.com/photos/fotofighter

Zoo

Posted: May 24, 2009 in seMuA SaMa SaJe

DSC_0011

jadi jgk men-joinkan diri melawat2 makhluk di dalam zoo. bersama abg meor, cak, jeme, geng2 bangi..agak ramai jgk la. tp sekejap saja, tak lepak ngan mereka sampai abis. penghuni zoo ari tu mcm tak mesra pengunjung je. byk yg tido, baring, layan kepala sendiri..hehe.
(curik ayat cak..xde masa ar..)

New Folder6

New Folder9

New Folder8

New Folder7

DSC_0249

DSC_0240

DSC_0223

DSC_0203

DSC_0109

DSC_0100

DSC_0050 copy

nak upLoad Lagi nie..tp akaun FLicKR daH LiMiT ar..nanti2 ek..

sani’
~ouT-


Sonny Ikmal's Facebook profile

http://www.flickr.com/photos/fotofighter

BuRaGaS

Posted: May 18, 2009 in seMuA SaMa SaJe

BuRaGaS..kini dikenaLi dengan NaMa BROGa..
makLumat LanJuT :
http://en.wikipedia.org/wiki/Broga

New Folder5

DSC_0340

DSC_0241

DSC_0236

DSC_0252

DSC_0293

DSC_0310

DSC_0257 copy

DSC_0306

DSC_0365

DSC_0396

DSC_0375

DSC_0371

cak, yem, hafizally , iz,aneP,sani,aidid n ida ke BuKit BRoGa 16Mei aRiTu..
exhausted ya amat..serius..ngan ber jeans n seLiPeR sahaja tiba juga kami ke puncak.. then kami ke sg TekaLa mandi manda seteLah diri dihujani peLuH dan diLimpahi bau bau an yg harum..

episod dua pengembaraan ke Bukit BRoga maybe akan disusuLi
Lagi apa macam? tapi dengan persediaan n persiapan rapi Lah ye geng..
JoM..

saNi’
`ouT~
sani


Sonny Ikmal's Facebook profile

http://www.flickr.com/photos/fotofighter

GeRaK KHaS

Posted: May 15, 2009 in seMuA SaMa SaJe

Masa uLangTaHUN ke sepuLuH siri gerak khas di RTM .. NaH:

DSC_0122

DSC_0196 copy

DSC_0149

DSC_0106 copy

DSC_0107 copyokok

DSC_0110

DSC_0116 copy

DSC_0109 copy

hmm

‘saNi’
~ouT-
thanks

happy+unhappy

Posted: May 11, 2009 in seMuA SaMa SaJe

hmm Let’s the picha TeLL the sToRy…

MiLaDiNi

kiri tu namanye Mi La,anak neigbour depan umah..kanan tu my niece:DiNi..
isu nya adaLah apabiLa Mi La kat umah ni,dia je conquer conTRoL semua..bengang je DiNi..Tv dia nak tgk cite dia je..game pc dia je maen.. sian dini..nak communicate tak pandai sgt..Mi La tak reTi Lgsung ckp BaHasa..
Leceh ar..ape2 pon diorang berkawan je..takde ar gaduh pon..

hmm

dini,
BiLa Besar NaNTi BiaR TeRSeNDiRi BeNaR PaDa JaNJI jangan LuPakaN ILLaHi,..

‘saNi’
~ouT`

Mu’az

Posted: May 4, 2009 in seMuA SaMa SaJe

MaJLis cuKuR JaMBuL Mu’az Bin FaRiD…Terima kasih buat en farid, pn farah sekeLuarga..Layanan anda mmg best..Mu’az berusia 20hari…

putera ayah n mama
mu'az01

mu'az07

mu'az06

amin…
mu'az05

mu'az02

mu'az04

mu'az03

untuk geng nek saTRia tu..mekacih bro eheehh
dan buat azRiL..thanks ..

~SaNi,
‘OuT’


Sonny Ikmal's Facebook profile

http://www.flickr.com/photos/fotofighter

masehdisini

Posted: May 1, 2009 in seMuA SaMa SaJe

DaN…MaLas menimpa diri ini..agak Lama dah tak ke sini untuk bermain Layang2..hmm ade member tu ajak bincang bisnes ehehe kat taman Layang2 ni ha..tu yang gi tu..,mengharapkan semangat takkan hiLang.. nak cari payah La..

TesT2470

-sani
~ouT`