skyBRiDGe kLcC

Posted: March 11, 2009 in seMuA SaMa SaJe

ade aritu bersama cak http://encikcak.wordpress.com/ ,yem http://khairilmustafa.wordpress.com/ , anep,dyna n sahabaT nye Faz beRTeMu @ kLCC..dan TIBe2 sahaja berada di skyBRiDGe kLcc..
LA La LA picha yang kurang utk dipamer kan ahaha…
BuaT masa ni..dipersiLakan.. coLouR TweaKiNg huhu..


FRoM THe ToP:

DSC_0060

iR styLe:
DSC_0040

ReNDaH encik sani uhuu:

DSC_0105

wajah sayerp ditembak..yeeha..
oLeH CaK:

sayerp

oLeH YeM:
LOMPaTaN KaMi…

LoMPaT

yeaH MiNuM:

makan

SaNi
-OuT-


Sonny Ikmal's Facebook profile

Advertisements
Comments
  1. lilin says:

    tahniah… cantik sungguh gambor!

  2. aie says:

    oh gila smart ni bro!

  3. mEIz NiNIe says:

    x penah g lagi skybridge..;)

  4. cahaya says:

    1st picta, one word~~ COOL!.. (:

  5. cak says:

    haha..len kali kita gi melompat lagi ya bro.

  6. baning says:

    Excellent work bro!

  7. cik ecah says:

    gayat tak wei?

  8. pernah naiki bbrp tahun dulu, nak cari balik gambarnya, nak edit macan bro buat

  9. meorjay says:

    Salam sani
    Wah! Terjah skybridge KLCC ek
    Abg meor pernah gak terjah kat situ semasa buat lawatan ke library petronas
    Memang best panorama dari atas tu
    :: Abg meor tak pernah lupa kat sahabat2 abg, cuma agak bz dgn shooting. Ni pun tengah siap2 nak gi menembak kat taman medan, pj
    :: Nak join jom arr

  10. cik zati says:

    kacaknye editing begini =D

    ko dapat naik tingkat atas ekh?best btol neh!! hehehe

  11. wah..mantap b&w sani! good job! =]

  12. saupix ahmad says:

    woahh..tak gayat ker.. anyway aku teruja sangat ngan gambat pertama dan kedua tu.. πŸ˜€ smart sesangat..

  13. azwinomar says:

    pix IR Style tu kalau apply teknik Tilt-shift layan seh.. πŸ˜‰

  14. aku suke gmbr 1st…
    mmg best…
    gmbr no.2 tu aku stuju dgn azwinomar psl apply tilt n shift tu…
    gmbr tu akan jd ld marbeles…

  15. fareezkario says:

    semua gbr best especially nbr 2 tu
    papehal bro mmg mantops..hehe

  16. ::: askm mr.sani [hehehe] wassuupp bro? sempat tuh jejalan
    ::: naik jambatan twin tower yek? huiii jeles nih [huhuhu]
    ::: hari tuh aku dah hampir2 nak beratur nak naik atas, tapi
    ::: sampai ajer, punyerlaa ramaii org beratur mcm keretapi
    ::: omputeh paling ramaii, segan plak bila nak menyelit..
    ::: last-last, pi eye on m’sia yg ketika itu masih berada
    ::: di tmn titiwangsa.. aku sukeee jenis style editing kaler
    ::: mcm bro buat nih, very nice.. nampak lebih kontras & sharp.
    ::: begitu juga dgn imej menara sears tuh [huhu] menarik gak
    ::: info.. mula2 ingatkan menara burj dubai tuh, sbb la nih
    ::: dia yg paling tertinggi di dunia.. [re]: thanx bro, mmg
    ::: aku lama senyap, malas lerr bro [hehehe] kena gain skit
    ::: semangat, baru skrg terrmotivasi..citer aku dlm FP tuh
    ::: biasa2 ajer, dah lama punyeee.. neway thanx bro
    ~ πŸ™‚ πŸ˜› πŸ˜€ 8) πŸ˜‰ keep on shooting!

  17. hanszzz says:

    huhuu…aku dh pindah sini woi…http://hanszzz.wordpress.com
    xg shoot belon panas ker???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s