MoDeL

Posted: March 7, 2009 in seMuA SaMa SaJe

hmm peLuang diberi shoot modeL memang tak disia-siakan..cuma nye tak reTi LaGi huwaa…hmm padahaL sebeLum shoot nie dah diajaR..maLaH teknik2 edit pon diberitau..tapi tu ar x saLiN notes ..uhuu so tak apLikasikan pon ape yg BeLaJaR..


DSC_0280s

DSC_0294S

edited1

edited

SaNi
-ouT~

Advertisements
Comments
  1. Azrul says:

    Hah..aku orang 1st komen….heheh
    Ape tak ok nye…ok per shot model cam ni..selagi tak nampak model tu cam orang cacat ok la tu..tapi ntah..tade salah nye dalam photopgraphy ni..semua nya ok:-)

    Apepun studio nko shot ni kat mane?….setin cantik..model pun cantik…aku pun baru belajar…:-)

    Kesimpulannye….mmng cantik….kaler..sharpness aku suke..:-)

  2. ok dah ni sani..best2! try wat b&w few pics…cam cun jeh background tu kalu b&w..=]

  3. FarEast says:

    pic cun … model pun cun … lighting best =)

  4. cak says:

    ewah ewah cewah…shoot model tu. not bad bro.

  5. aie says:

    lepas ni aku nak ikut aku tak kira

  6. cak says:

    mana gamba lompat2..

  7. rahami says:

    woo …
    model amoi la.
    teringin gak ambil gambar ahmoi cntk kat studio nie.
    terbaik,.,

  8. cik zati says:

    ape tips eh utk nak ambil gambar model?hehee bagus dah ni =D wiwittt!!!

  9. cun gak model² yg ko ambik ni..lama² nanti ko pandai la tu

  10. cik ecah says:

    wahhh..cumel2 nye mereka

  11. baning says:

    Perghh! Layan model lak … ni yang aku dengki ni. Model model aku semuanya tak buleh senyum cam tu.
    Nice work bro!

  12. andalasadnan says:

    fuiyoo….. mcm ni baru best layan…hehe..
    lenkali nk folo boleh x?
    nic pix… kipidap!

  13. Zara~AB says:

    wah2 enciksani udah amik gambar model ek skrang! hehehe. i like the 2nd pix!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s