sunyi sepi

Posted: March 2, 2009 in seMuA SaMa SaJe

petang tu nak mencari nur..cahaya..tp hari keLam nak ujaN..maka ke sini keseorangan hmm sepi sunyi seram sey gi sini..FLat pekeLiLing..kosong geLaP.. dan sewaktu jaLaN masuk ke daLam setiap rumah saje tgk2.. ternampak keLibat budak kecik main2 kat koridor FLaT..ishh sgt seram.. uhuu..

usang

sepi

Advertisements
Comments
  1. cik zati says:

    ish kelibat budak kecik?err…seram tuu….he…
    mujur petang…
    errr

    šŸ˜›

  2. gmbr 2nd kaler die best…
    aku suker…

  3. Azrul says:

    Kelibat budak kecik…err..ko sure ke tu bdak kecik hehehe…
    kat dalam rumah rumah tu tade gambar ke?..teringin nak tegk mesti best…

    2nd pict mmng low angle abes hehehe…cantik!

  4. haniframli says:

    waaaa
    aku klu xde 10 org mmg aku xjejak la sni
    xmsok dlm ke???
    mst seram beb

  5. eZy says:

    hmm..mesti byk job ni?best2..
    byk ilmu dh ye..
    tahniah2!

  6. a'ah says:

    best2..suka pic no2..:) hm..dimana cahaya..

  7. cak says:

    rajin tul ko kesana..hati2 kang tertembak benda lain.

  8. baning says:

    Dulu ni la kawasan sesak!

  9. Azrul says:

    haa dah kluar pun muka budak tu….ermm tade cam antu pun…cam orang biase je…tapi kalau aku kat situ aku pun jadi seram hihihi

  10. lilin says:

    sunyi… memang nampak sangat sunyi… bijak mengambil posisi!

  11. ::: masa kecik2 dulu, saya n my famili dok sini ler [huhu]..
    ::: tak ingat sbb kecik sangat.. sebelum tuh dok sewa di Kg.
    ::: Pandan, then flat persekutuan, then gombak, then Ulu Klang
    ::: until now.. alhamdulillah.. apa2pon flat nih mmg byk nostalgia
    ::: dan bersejarah sungguh.. mmg dijangka dirobohkan tapi baru
    ::: skrg nak buat kot.. tak perasan plak dah kosong sbb biasa
    ::: lalu kat area pekeliling kalo nak ke jalan duta ke shah alam..
    ~ šŸ™‚ 8) šŸ˜€

  12. Liyana @ Dewi Cinta Lestari says:

    this is SUPER SUPERB than those in ‘kelibat’…I LOVE THESE PICS d most…seribu satu macam kisah di sebalik pics nie… *admiring*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s