JaNGaN BeRHeNTi BeRHaRaP

Posted: February 24, 2009 in seMuA SaMa SaJe

SENJA di TaMaN LaYaNG~LaYaNG

shades

MeNcaRi kebaHaGiaaN …MeNCaRi keTeNaNgaN …MeNCaRi keBeRKaTaN …

aPa yang DicaRi … sedar tak sempurna iLmu … tak sempurna LiMa …

tapi tak saLaH untuk kita mencari … tak saLaH untuk meLaksanakan yang wajib…

hmm wat sesuatu muLa ngan بسم الله الرحمن الرحيم ..

dengan Ta`awwudh Lagi bagus..
أعوذ بالله من الشيطان الرجيم

bukaN berkhutbah..nak pesan diRi cuma..hmm …
syukuR..(الحمد لله) moga apa sahaja kita Lakukan

ada berkat ada restu ada redha…

Amin

sani
~OuT~

Advertisements
Comments
  1. mEIz NiNIe says:

    alhamdulillah..;p
    ur fotografy was very gud…

    kadang2 kiter perlu bermujahadah pada diri sendiri kan sani..;)

  2. saupix ahmad says:

    Amin… janganlah sesekali kita berhenti berharap memohon keberkatan dan kesempuranaan dalam hidup ini..

    pix lelayang senja tu memukau mata aku.. seyess cantik!!

  3. cak says:

    nice one weh..aku tak pernah berjaya nak tangkap sunset kat sini. slh timing kot.

  4. baning says:

    Pergh! Cantik senja tu …. ada feel la gambor tu

  5. aie says:

    oh indahnya senja kau! haha

    gila oren!

  6. Zara~AB says:

    Nice sunset! and not to forget, satu peringatan yg bagus buat kita semua.

  7. Azrul says:

    Ya nice sunset shot….suke tgk color tu siluet pun cantik…well done…

  8. Ouled says:

    berharap kena iringi dengan usaha juga kerana kalau tanpanya akan tinggal harapan saja la

    Entryku kali ini

    Susun barisan bersiap mara
    Mara kehadapan gagah perkasa
    Merah putih melayang di udara
    Terbang tinggi membelah angkasa

  9. ::: askm bro.. amboitt jiwang lagi emo entry kali nih [huhuhu] pepepon gambar lelayang jadi silhoutte cun.. aku sukee bebenar teknik silhoutte dan matahari sunset nih.. tapi susah nak dapat.. katner main lelayang? kat festival layang2 antarabangsa pasir gudang johor ker? kebetulan baru jer abis festival tuh.. aku tak pi pon, tengok dari jauh jer.. [hehehe] penah aku masukkan entry kat FP dulu.. kira byk kali gak ler pi sampai boring plak jadi.. awal2 sampai Johor nih, mmg teruja pi sana, sekarang biaseee jer [hehehe].. aku ok ajer bro.. cuma malas nak update.. ‘barang’ byk tapi belum jadi rajin.. keje plak makin byk.. nihpon online kat opis sambil2 tunggu member join pi lunch sama2.. [huhu] thanx bro.. maybe sebelum bulan 4 saya buat comeback, takpon lepas bulan 4..

  10. cik zati says:

    salam encik sani..=D

    lamanya tak tengok matahari terbenam..dulu asal petang jer rajin carik port nak shoot sillhoutte 😛

    subhanallah cantiknya ciptaan Tuhan =D

  11. sama2 mencari…insyaAllah =]

  12. maya amir says:

    sgt cun hokay?;)

  13. a'ah says:

    sangat cantik..SUBHANALLAH..

  14. lilin says:

    benar… walau apapun yg kita hajat… jangan berhenti berharap…
    senja memang menakjubkan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s