Archive for February, 2009

jaLaN~jaLaN

Posted: February 28, 2009 in seMuA SaMa SaJe

jaLaN~ hmm takde La sgt..saje je nak try shoot kat bazaar Larut maLam danau kota ni..No idea..kawan~jom keLuar weh..


maseh disini

JaNGaN BeRHeNTi BeRHaRaP

Posted: February 24, 2009 in seMuA SaMa SaJe

SENJA di TaMaN LaYaNG~LaYaNG

shades

MeNcaRi kebaHaGiaaN …MeNCaRi keTeNaNgaN …MeNCaRi keBeRKaTaN …

aPa yang DicaRi … sedar tak sempurna iLmu … tak sempurna LiMa …

tapi tak saLaH untuk kita mencari … tak saLaH untuk meLaksanakan yang wajib…

hmm wat sesuatu muLa ngan بسم الله الرحمن الرحيم ..

dengan Ta`awwudh Lagi bagus..
أعوذ بالله من الشيطان الرجيم

bukaN berkhutbah..nak pesan diRi cuma..hmm …
syukuR..(الحمد لله) moga apa sahaja kita Lakukan

ada berkat ada restu ada redha…

Amin

sani
~OuT~

PoP aRT

Posted: February 15, 2009 in seMuA SaMa SaJe

Kes: BesDaY My BeLoVeD BoNDa yg ke hmm 52 kot..
MaSaLaH: tak tau nak beRi ape or buat ape
MoDus OPeRaNDi: gi jusco au3 cari ape untuk BeLi tapi tak tau ape yg best..
TakTiKaL: ade beLi kad besau n sumthing2..
ekspeRiMeN: find a picha n cari cara2 nak buat pop art styLe kat interneT..then LeTak pada mount board itam..xsempat nak anta kedai frame..uhuu
KesimPuLaN: HadiaH sebenarnye tak penting apa yang penting kasih sayang..

pop

DSC_0054

DSC_0092</a

sani
-out-

peace mind n souL

Posted: February 14, 2009 in seMuA SaMa SaJe

Pergi bermain Layang2 bersama din n dini..semuanye sebab minggu sebeLum nie pon pergi n sgt syok n penuh kepuasan.. aktiviti petang ini sgt memberi kepuasan dan ketenangan. sambiL meLihat geLagat orang ramai..seronok..seronok..pasti datang Lagi..
Nak suruh bercerita panjang tak reti…hmm

DSC_0021

DSC_0006

DSC_0034

sani
-out-

Konsert Unplugged Prihatin Palestin

Posted: February 6, 2009 in sHoW

Konsert Unplugged Prihatin Palestin
piCHA Nie mase rehearseL…datang La ramai-ramai MaLaM nie k..
macam biasa Low LigHT…

Collages4

Title : Konsert Unplugged Prihatin Palestin with Khadijah Ibrahim, M Nasir, Hattan, Kopratasa & indie musicians
Venue : Auditorium Perdana RTM
Angkasapuri
Kuala Lumpur

URL :
http://www.rtm.net.my
Date & Time : Sat 7 Feb 2009 (9pm)
Tickets : Free Admission
Phone : 03-2288 7766
URL : http://www.rtm.gov.my
Synopsis : RTM presents a special unplugged concert to raise awareness of the plight of the Paletinian people highlighted by the ongoing catastrophe in Gaza.

The concert – which will be broadcast live on RTM2 – features some of the leading names of the music industry: Khadijah Ibrahim, fresh from her triumph at Dewan Filharmonik PETRONAS; the legendary singer-songwriter M Nasir; the powerful rocker Hattan; the sweet harmonies of Kopratasa; as well as a host of established and upcoming performers from the creative indie scene.

Each performer has chosen a song appropriate to the occasion – with an emphasis on the purity of the music and the power of the message.

p/s tak nampak pon Khadijah Ibrahim…

UNiVeRSiTi

Posted: February 4, 2009 in seMuA SaMa SaJe

aritu masuk universiti… akan buat yg terbaik… Biar beTuL eh… saje meLawaT kawasaN..

DSC_0299 copy

JiWa KeLaJuAN

Posted: February 3, 2009 in seMuA SaMa SaJe

3/2/2009 off..duk umah saje..ngat nak kuar gak tp ada sedikit masaLaH TekniKaL.. so bosan..nak shoot sumthing.. hmm TeRLiHaT koLeksi FeRRaRi… maka terhasiL LaH saat2 dramatik ini..peLuH-peLuh jugak La jadi DiRecToR, sTuNTMaN, soundmaN, sTiLL PHoTo..DOP, PRoDucER, PeNaTa seni, SinemAToGRaFeR..PRoDuseR..ahahah dan LaiN-LaiN LaGi.. yg terhasiL iniLaH dia..DiMANa ada kemahuan situ ada JaLaN.. ape yang penting KERJASAMA..ahaha ha..buat ape yg kita hepi,bahgia n senang hati..


PENuH GaYa GaNas

Rough01

PeCuT-PeCuT

cun kot01

Go Go GO HiTaM keungguLaN
itam

peRH poWeR Tak ingat punye
poweR

ade styLe
reaL01

kuasa MakSiMa
KUASA

NaMuN,sangka PaNas HiNGGa ke peTaNg HuJaN, TengAHaRi PuLaK
api

eksiden

oppss..
-sani
~out~