jaLaN~jaLaN

jaLaN~ hmm takde La sgt..saje je nak try shoot kat bazaar Larut maLam danau kota ni..No idea..kawan~jom keLuar weh..


maseh disini

Advertisements

JaNGaN BeRHeNTi BeRHaRaP

SENJA di TaMaN LaYaNG~LaYaNG

shades

MeNcaRi kebaHaGiaaN …MeNCaRi keTeNaNgaN …MeNCaRi keBeRKaTaN …

aPa yang DicaRi … sedar tak sempurna iLmu … tak sempurna LiMa …

tapi tak saLaH untuk kita mencari … tak saLaH untuk meLaksanakan yang wajib…

hmm wat sesuatu muLa ngan بسم الله الرحمن الرحيم ..

dengan Ta`awwudh Lagi bagus..
أعوذ بالله من الشيطان الرجيم

bukaN berkhutbah..nak pesan diRi cuma..hmm …
syukuR..(الحمد لله) moga apa sahaja kita Lakukan

ada berkat ada restu ada redha…

Amin

sani
~OuT~

PoP aRT

Kes: BesDaY My BeLoVeD BoNDa yg ke hmm 52 kot..
MaSaLaH: tak tau nak beRi ape or buat ape
MoDus OPeRaNDi: gi jusco au3 cari ape untuk BeLi tapi tak tau ape yg best..
TakTiKaL: ade beLi kad besau n sumthing2..
ekspeRiMeN: find a picha n cari cara2 nak buat pop art styLe kat interneT..then LeTak pada mount board itam..xsempat nak anta kedai frame..uhuu
KesimPuLaN: HadiaH sebenarnye tak penting apa yang penting kasih sayang..

pop

DSC_0054

DSC_0092</a

sani
-out-