Archive for January, 2009

TeaTeR KoMPiLaSi

Posted: January 29, 2009 in sHoW

hmm LasT NiTe gi stoR TeaTeR DBP tgk teater kompiLaSi yang agak kompLikasi…BeST..

Projek KoKEN – Teater Kompilasi Vol 1

Tag Line : 4 Kes – 1 Motif

Tarikh : 28 JAN – 1 FEB 2009
Masa : 8.30 malam (28 Jan – 31 Jan)
3 petang dan 8.30 malam (1 Feb)

Tempat : Stor Dewan Bahasa dan Pustaka,
Kuala Lumpur

Tiket : Melalui sumbangan minimum RM 20.00.

KONSEP

Teater Kompilasi Vol. 1 adalah sebuah kerja kolaborasi 4 orang pengarah. Dengan menggunakan tag line 4 kes satu motif, teater ini akan dibahagikan kepada 4 cerita yang dihasilkan melalui proses devised di antara pengarah dengan pelakon dan proses ini diikatkan dengan satu tema iaitu Kuasa. Ke empat-empat cerita ini akan dipersembahkan selama 30 minit setiap satu secara berterusan selama 2 jam.

TEMA

Tema bagi projek ini adalah Kuasa. Melalui tema ini ke empat-empat pengarah bersama pelakon akan menjelajahi isu-isu berkaitan dengannya seperti penindasan, dendam, cinta, pembunuhan dan sebagainya.

shoot daLam keadaan Low LighT..ok kot..kan..iso tinggi so…baru ngerti ape itu BisiNG (NoiSe) ehehhe
New Folder
PENGARAH ARTISTIK/PENERBIT
Nam Ron

TAJUK KARYA DAN PENGARAH

1. Teruk
Arahan : Zahiril Adzim

2. Pokok Kelapa Sayang
Arahan : Khairunazwan Rodzy

3. Tambat Kaki
Arahan : Khairil Ridzuan

4. Stabil
Arahan : Fareed Ayam

PELAKON
Dina
Sherry
Ke’en
Ayam
amerul
bob
Wan

sebarang pertanyaan hubungi 0129110557 (sherry)
blog : http://rumahanakteater.blogspot.com
email : rumahanakteater@hotmail.com

DSC_0829


~saNi
..out..

kL~kL

Posted: January 29, 2009 in seMuA SaMa SaJe

aRiTu keje macam Biasa tapi maLas, bosan, LapaR…pada tengaharinye ade jamuan tbc,tapi bukan rezki mungkin…haRi tu jugak gerhana matahari…jadi suasana LuaR keLam sedikit seketika..tidak mampu meLihaT gerhana sebab takde kertas turas tu..if tgk direct..buta nanti..hmm masih bosan waLau ada kerja n siap dah kerja..ehehha pasti..amanah tu..then caLL cak – ajak kuar skaLi ngan din..dia kata kat kL mana nak cari tempat best sunset..hmm cadang2 bukit ampang mungkin…tapi tak tau La kan..juz pergi n snap-snap..then g MeNaRa tinjau puLak tgk kL by nite..picha2 ni ade yg din snap gak..

DSC_0653

DSC_0662

DSC_0689

DSC_0753

DSC_0746

DSC_0741

DSC_0697

DSC_0728

DSC_0749

DSC_0755

~mr sani
..out..

PiLoT episode…

Posted: January 27, 2009 in seMuA SaMa SaJe

ha ha first entRi dunno what to tuLis…

next entRi..sani akan bebeL memBeBeL…

end for this time
ini sani11-coopy out